Тезата PDF Печати Е-пошта
Вторник, 27 Ноември 2012 18:15

Магистерската теза е достапна за превземање од оваа интернет страница.

Те молам користи ја оваа врска за да го отвориш пдф документот.

Со извинување однапред, тезата е напишана само на англиски јазик, според правилата на студирање кои ги имав.
Добредојден/а си да ги испратиш коментарите кои може да ги имаш во врска со мојата магистарска теза, преку контакт страната.
Благодарам.