прашалник PDF Печати Е-пошта
Четврток, 10 Мај 2012 10:58

Ти благодарам за интересот да го пополниш прашалникот, но тој е затворен.
Доколку сепак сакаш да ми пишеш, можеш тоа да го сториш преку контакт формуларот. Благодарам.

Им благодарам на сите оние кои учествуваа во истражувањето. Те молам погледни ја оваа интернет страница во септември 2012 кога ќе биде завршена анализата.

Последно освежено на Четврток, 10 Мај 2012 11:02