Мојата презентација PDF Печати Е-пошта
Петок, 23 Март 2012 19:31

За тие што не можеа да присуствуваат денеска на мојата презентација, но сакаат да ја погледнат презентацијата, повелете. Но со извинување дека е на англиски јазик на кој и ја презентирав во Холандија.