Презентација PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 12 Март 2012 11:08

Ве поканувам на ручек-презентација на моето предлог истражување.

Поради моето отсуство на датумот за презентации на сите студенти, ја организирам оваа презентација како би добил ваш коментар за моето истражување. Сесијата ќе се одржи на 23 март 2012, петок, од 12:30 часот во Де Леувенборх зградата, собра број 1029. Тоа е на првиот кат (лево од рецепцијата), на крајот во еден од ходниците.

 

Јас ќе подготвам кратка презентација од околу 10 минути, по што се надевам дека вие ќе коментирате критички како јас би можел да научам и да се подобрам. Бидејќи ова е ручек-презентација во опуштена атмносфера, може да си донесете ручекот таму. Сесијата треба да заврши најдоцна во 13:30 часот (во зависност од вашиот интерес).

Презентација: Предлог истражување „Чувство за место на Национален парк Галичица“
Датум: 23 март, петок
Време: 12:30 – 13:30
Локација: Де Леувенборх, соба 1029, Холандскипат 1, 6706 КН Вагенинген

Последно освежено на Понеделник, 12 Март 2012 14:56