Објавен професионален труд PDF Печати Е-пошта
Четврток, 07 Март 2013 15:16

Дел од прегледот на литература, во врска со пристапот кон истражување на Чувство на место, беше објавен во Шумарскиот преглед број 43.

Трудот е достапен (на англиски) на интернет страницата на Шумарски факултет, Универзитет „Св Кирил и Методиј“ - Скопје, издавачот на Шумарскиот преглед. Побарај го „The Sense of Place Research Approach to Forests“ написот на 73 страна.

Последно освежено на Четврток, 07 Март 2013 15:51