Чувство за место на НП Галичица
Објавен професионален труд PDF Печати Е-пошта
Четврток, 07 Март 2013 15:16

Дел од прегледот на литература, во врска со пристапот кон истражување на Чувство на место, беше објавен во Шумарскиот преглед број 43.

Трудот е достапен (на англиски) на интернет страницата на Шумарски факултет, Универзитет „Св Кирил и Методиј“ - Скопје, издавачот на Шумарскиот преглед. Побарај го „The Sense of Place Research Approach to Forests“ написот на 73 страна.

Последно освежено на Четврток, 07 Март 2013 15:51
 
Тезата PDF Печати Е-пошта
Вторник, 27 Ноември 2012 18:15

Магистерската теза е достапна за превземање од оваа интернет страница.

Повеќе...
 
Мојата презентација PDF Печати Е-пошта
Петок, 23 Март 2012 19:31

За тие што не можеа да присуствуваат денеска на мојата презентација, но сакаат да ја погледнат презентацијата, повелете. Но со извинување дека е на англиски јазик на кој и ја презентирав во Холандија.

Повеќе...
 
Видео за тезата - воведен дел PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 27 Август 2012 18:35

 

 
Презентација PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 12 Март 2012 11:08

Ве поканувам на ручек-презентација на моето предлог истражување.

Поради моето отсуство на датумот за презентации на сите студенти, ја организирам оваа презентација како би добил ваш коментар за моето истражување. Сесијата ќе се одржи на 23 март 2012, петок, од 12:30 часот во Де Леувенборх зградата, собра број 1029. Тоа е на првиот кат (лево од рецепцијата), на крајот во еден од ходниците.

Последно освежено на Понеделник, 12 Март 2012 14:56
Повеќе...